им обезбеди на глобалните клиенти севкупни решенија за пареа.

СО ВАС СЕКОЈ ЧЕКОР ОД ПАТОТ.

Преку континуирани технолошки иновации, Nobeth има добиено повеќе од 20 технички патенти, опслужени повеќе
од 60 од најдобрите 500 претпријатија во светот и ги продаваше своите производи во повеќе од 60 земји во странство.

МИСИЈА

За нас

Nobeth Thermal Energy Co., Ltd се наоѓа во Вухан и основана во 1999 година, која е водечка компанија за генератори на пареа во Кина.Нашата мисија е да направиме енергетски ефикасен, еколошки и безбеден генератор на пареа за да го направиме светот почист.Истражувавме и развивме електричен генератор на пареа, парен котел за гас/нафта, парен котел од биомаса и кориснички генератор на пареа.Сега имаме повеќе од 300 видови на генератори на пареа и се продаваат многу добро во повеќе од 60 окрузи.

        

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Како да се справите со ненормално согорување на генератор на гасна пареа?

  За време на работата на генераторот на пареа на гас за гориво, поради неправилна употреба од страна на менаџерите, повремено може да дојде до ненормално согорување на опремата.Што треба да се направи во овој случај?Nobeth е тука да ве научи како да се справите со тоа.Ненормалното согорување се манифестира во секундарно согорување и димни...

 • Како да се намали загубата на топлина кога генераторот на пареа испушта вода?

  Од перспектива на заштита на животната средина, секој ќе помисли дека секојдневното одводнување на генераторите на пареа е многу расипничка работа.Ако можеме повторно да го обработиме навреме и подобро да го користиме, тоа би било добро.Сепак, постигнувањето на оваа цел е сè уште некако тешко и бара дополнително ...

 • Како да се обложи метал во генератор на пареа

  Позлата е технологија која користи електролитски процес за таложење на метал или легура на површината на обложените делови за да формира метална обвивка на површината.Општо земено, материјалот што се користи како обложен метал е анодата, а производот што треба да се обложи е катодата.Поплочениот метал м...

 • Како да се намалат трошоците за работа на генератор на пареа?

  Како корисник на генератор на пареа, освен што внимавате на набавната цена на генераторот на пареа, мора да внимавате и на работните трошоци на генераторот на пареа при користење.Трошоците за набавка имаат само статична вредност, додека оперативните трошоци имаат динамична вредност.Како да го намалите...

 • Како да се избегне истекување на гас во генератор на гасна пареа

  Поради различни причини, истекувањето на генератор на гасна пареа предизвикува многу проблеми и загуби на корисниците.За да избегнеме ваков проблем, прво мора да ја знаеме ситуацијата со истекување на гас во генераторот на гасна пареа.Ајде да погледнеме како генераторите на пареа на гас можат да избегнат истекување на гас?Има само ф...