ofrojini klientëve globalë zgjidhje të përgjithshme steam.

ME JU CDO HAP.

Nëpërmjet inovacionit të vazhdueshëm teknologjik, Nobeth ka marrë më shumë se 20 patenta teknike, duke shërbyer më shumë
se 60 nga 500 ndërmarrjet më të mëdha në botë dhe i shiti produktet e saj në më shumë se 60 vende jashtë shtetit.

MISIONI

Rreth Nesh

Nobeth Thermal Energy Co., Ltd ndodhet në Wuhan dhe është themeluar në vitin 1999, e cila është një kompani lider e gjeneratorëve të avullit në Kinë.Misioni ynë është të bëjmë gjenerator avulli me efikasitet energjetik, miqësor ndaj mjedisit dhe të sigurt për ta bërë botën më të pastër.Ne kemi hulumtuar dhe zhvilluar gjenerator elektrik me avull, bojler me avull gazi/vaj, bojler me avull të biomasës dhe gjenerator të klientëve të avullit.Tani ne kemi më shumë se 300 lloje të gjeneratorëve me avull dhe shesim shumë mirë në më shumë se 60 qarqe.

        

e fundit

LAJME

 • Si të merreni me djegien jonormale të gjeneratorit të avullit të gazit?

  Gjatë funksionimit të gjeneratorit të avullit të gazit të karburantit, për shkak të përdorimit jo të duhur nga drejtuesit, herë pas here mund të ndodhë djegie jonormale e pajisjeve.Çfarë duhet bërë në këtë rast?Nobeth është këtu për t'ju mësuar se si të merreni me të.Djegia jonormale manifestohet në djegie dytësore dhe tymi...

 • Si të zvogëloni humbjen e nxehtësisë kur gjeneratori i avullit shkarkon ujë?

  Nga këndvështrimi i mbrojtjes së mjedisit, të gjithë do të mendojnë se kullimi i përditshëm i gjeneratorëve të avullit është një gjë shumë e kotë.Nëse mund ta ripërpunojmë në kohë dhe ta ripërdorim më mirë, kjo do të ishte një gjë e mirë.Megjithatë, arritja e këtij qëllimi është ende disi e vështirë dhe kërkon më tej...

 • Si të pllakëzoni metalin në një gjenerator avulli

  Elektrplimi është një teknologji që përdor një proces elektrolitik për të depozituar metal ose aliazh në sipërfaqen e pjesëve të veshura për të formuar një shtresë metalike në sipërfaqe.Në përgjithësi, materiali i përdorur si metal i kromuar është anoda, dhe produkti që do të kromohet është katoda.Metali i praruar m...

 • Si të zvogëloni kostot e funksionimit të gjeneratorit të avullit?

  Si përdorues i gjeneratorit të avullit, përveç që t'i kushtoni vëmendje çmimit të blerjes së gjeneratorit të avullit, duhet t'i kushtoni vëmendje edhe kostove të funksionimit të gjeneratorit të avullit gjatë përdorimit.Kostot e blerjes mbajnë vetëm një vlerë statike, ndërsa kostot operative mbajnë një vlerë dinamike.Si të zvogëloni...

 • Si të shmangni rrjedhjen e gazit në gjeneratorin e avullit të gazit

  Për arsye të ndryshme, rrjedhjet e gjeneratorit të avullit të gazit shkaktojnë shumë probleme dhe humbje për përdoruesit.Për të shmangur këtë lloj problemi, së pari duhet të dimë situatën e rrjedhjes së gazit në gjeneratorin e avullit të gazit.Le të hedhim një vështrim se si gjeneratorët e avullit të gazit mund të shmangin rrjedhjen e gazit?Ka vetëm një f...