Gjenerator avulli

Farmaceutike mjekësore

(Udhëtim në Jiangsu 2019) Nanjing Xiyuan Biomedical Technology Co., Ltd.

Makinë me avull për dezinfektim mjekësor

Adresë:Parku i Demonstrimit Bujqësor Tangshan Cuigu, Komuniteti Shangfeng, Rruga Tangshan, Distrikti Jiangning, Qyteti Nanjing, Provinca Jiangsu.

Modeli i makinës:AH72KW/AH108KW Numri i kompleteve: 2 komplete.

Përdoret:Rezervuari mbështetës i tamponit të injektimit të gazit, rezervuari i avullimit, rezervuari i nxjerrjes dhe uji i ngrohjes.

Zgjidhja:Klienti është i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve biomjekësore dhe ushqimit të shëndetshëm, i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin e mjekësisë së re tradicionale kineze dhe ushqimit shëndetësor, kryesisht kapsula xhensen të markës Fenglingsen, etj., kështu që pajisjet tona përputhen me pajisjet e tyre laboratorike, eksperimenti Vetëm kur të jetë i suksesshëm mund të prodhohet në masë.

1) Pajisja AH72KW është e pajisur kryesisht me një rezervuar tampon me injeksion gazi 0,2 kub.Vëllimi i rezervuarit të avullimit dhe rezervuarit të nxjerrjes është i panjohur (klienti nuk e di sa i madh) dhe këto pajisje mund të hapen në të njëjtën kohë, duke arritur 4 presione në dhjetë minuta.Konkretisht Artizanati nuk zbulohet shumë, sepse është një projekt eksperimental;

2) AH108KW përdoret kryesisht për ngrohjen e ujit të nxehtë.Duhen rreth 1 orë për të ngrohur 1 ton ujë në 176.

Gjenerimi i avullit elektrik vertikal

Komentet e klientit:Gazi prodhohet shpejt dhe avulli është i mjaftueshëm.Megjithatë, ne shpresojmë që pajisjet tona mund të përmirësohen në të ardhmen.Klienti ka bërë përmirësime në AH108KW dhe ka lidhur telefonin celular për të kontrolluar fillimin dhe ndalimin e pajisjeve tona.Kjo do ta bëjë operacionin më të përshtatshëm.

Zgjidhe problemin:

1. Topi lundrues i rezervuarit të ujit të AH72KW nuk mund ta mbajë ujin, dhe mjeshtri rregullon dhe rikthen në përdorim normal;

2. Spiralja e tubit të ngrohjes të pajisjes AH108KW është djegur dhe mjeshtri kujton të shtrëngojë rregullisht spiralen;

3. Operatorët i njohin shumë mirë pajisjet dhe i shkarkojnë ujërat e zeza nën presion çdo ditë;

4. Trajnoni klientët që të përdorin pajisjet në mënyrë korrekte dhe të kryejnë mirëmbajtjen e përditshme.

(Udhëtimi Henan 2018) Spitali Qendror Henan Xinxiang

Makineri paketimi (106)

Modeli i makinës:NBS-AH-60kw;

Numri i grupeve:5 komplete;

Përdoret:Përdoret së bashku me sterilizuesit me avull me presion pulsues të vakumit (sterilizojnë instrumentet kirurgjikale dhe fustanet kirurgjikale).

Zgjidhja:Pesë 60 kw-AH përdoren me pesë sterilizues me avull me presion vakum pulsues.Madhësia e një sterilizuesi me avull me presion vakum pulsues është 1.2 metra kub, presioni normal i punës është 2 presione dhe temperatura është 132 gradë.Një kabinet elektrik kontrolli në dhomën e bojlerit kontrollon një gjenerator avulli, tubat e avullit janë të lidhur në seri, një rezervuar i madh i jashtëm uji furnizon me ujë pesë gjeneratorë me avull dhe Tean ka një kabinet me ajër të kondicionuar për të ftohur dhomën e bojlerit.

Vërejtje:Pas blerjes së makinës së re, pesë gjeneratorë me avull 60 kw janë plotësisht të ndezur dhe vetëm katër sterilizues mund të përdoren normalisht, por jo në të njëjtën kohë (sterilizuesit e përdorur në këtë spital rrallëherë ndezen në të njëjtën kohë, dhe ata përdoren në mënyrë alternative, si p.sh. Kjo makinë po shkarkon dhe ajo makinë fillon të shkarkohet, sepse vetëm një ose disa nga materialet mund të sterilizohen në të njëjtën kohë, por menjëherë pasi kjo të jetë sterilizuar, vala tjetër e materialeve mund të vijë përsëri. , kështu që kjo makinë ndalon shkarkimin e përdorimit, një makinë tjetër ngarkohet dhe fillon të përdoret, që është përdorim alternativ).Nëse sterilizuesit punojnë në të njëjtën kohë, pesë gjeneratorë me avull 60 kw mund të drejtojnë vetëm tre sterilizues (kjo gjendje mund të përdoret për të llogaritur se sa i madh është një gjenerator avulli Nobles për një sterilizues të të njëjtit model).Megjithatë, për momentin, pesë makinat janë ndezur plotësisht, dhe vetëm dy sterilizues mund të përdoren në të njëjtën kohë, dhe tre sterilizuesit mund të përdoren në mënyrë alternative (arsyeja: disa tuba ngrohje janë thyer dhe vëllimi i prodhimit të gazit është zvogëluar) .

Gjenerator avulli që kursen energji

Komentet e klientit:Presioni i motorit me avull arrin në pesë presione dhe mund të përdoret normalisht kur dorëzohet në sterilizues për dy presione.Aktualisht, vëllimi i gazit nuk është i mjaftueshëm, dhe humbja e tubit të ngrohjes është pak e madhe, por është shumë e përshtatshme dhe funksionimi është shumë i thjeshtë.

(Udhëtim 2021 në Shaanxi) Huadong Medicine (Xi'an) Bohua Pharmaceutical Co., Ltd.

Makinë gatimi të arrave shqeme

Modeli i makinës:120KW *2, 150KW (koha e blerjes 2018.12)

Numri i njësive:3 njësi

Përdoret:Përdoret kryesisht si rezervë kur avulli në tubacion mbyllet, në tharjen e punishteve të përgatitjes, në shtretër të lëngshëm, tenxhere sanduiçësh dhe pasterizim.

Plani:

1. Ilaçi thahet me kuti me ajër të nxehtë në temperaturë 70 gradë për 5 orë.

2. Thajini grimcat në një shtrat fluidizues në temperaturë 120 gradë për 2 orë.

3. Ngrohni ujin në një tenxhere sanduiç 200L në 85 gradë për 30 minuta.

4. Temperatura e pasterizimit 80 gradë, koha 30 minuta.

5. Ka 3 punishte për instalimin e pajisjeve.Punëtoritë e prodhimit nuk mund të futen.Procesi i prodhimit është vetëm i diktuar dhe nuk mund të fotografohet.

Kaldaja me avull për fabrikë gome
Makineri paketimi (109)

Komentet e klientit:Mësova për markën Nobles në internet, dhe kompania energjetike bleu një njësi fillimisht kur i mungonte fryma dhe e përdori urgjentisht.

Problemet në vend:1. Cilësia e ujit është shumë e vështirë, rekomandohet që klientët të shtojnë ujë për trajtim.

Programi i trajnimit në vend:
1. Valvulat e sigurisë dhe matësit e presionit nuk janë kontrolluar rregullisht dhe klientëve iu është thënë që të inspektojnë të paktën një herë në vit ose t'i zëvendësojnë me të reja.
2. Rekomandohet shkarkimi i ujërave të zeza me presion pas çdo përdorimi.
3. Trajnim mbi njohuritë e operimit të sigurisë.

Gjenerator avulli për mirëmbajtjen e urës
Prodhues me avull për dhomën e avullit