head_banner

Целосно автоматски електричен генератор на пареа NBS CH 24KW се користи во погони за преработка на храна

Краток опис:

Каков тип на генератор на пареа треба да се користи во погоните за преработка на храна?

Сите знаеме дека главната функција на генератор на пареа е да им обезбеди на корисниците извор на топлина на пареа.Широко се користи во различни индустрии, меѓу кои повеќе го користат прехранбената и хемиската индустрија.
Индустријата за преработка на храна отсекогаш била главен барател за генератори на пареа, како што се фабриките за бисквити, пекарските фабрики, преработката на земјоделски производи, преработката на месни производи, млечните производи итн. Генераторите на пареа се користат во фабричкиот процес.Прехранбената индустрија е исто така важна основна индустрија поврзана со земјоделството и индустријата која ја поддржува националната економија.


Детали за производот

Ознаки на производи

Значи, каков тип на генератор на пареа треба да избере фабриката за преработка на храна?

Изберете зелен и еколошки генератор на пареа.Фабриките за преработка на храна имаат строги барања за температурата на пареата, притисокот и квалитетот на пареата за време на производствениот процес, така што чистиот, зелен и еколошки генератор на пареа е важен избор.Генераторите на пареа за храна во погоните за преработка на храна главно се користат за дестилација, екстракција, дезинфекција, сушење, стареење и други процеси во преработката на храна.Пареа со висока температура се користи за готвење, сушење и стерилизирање на храната на високи температури.

При изборот на генератор на пареа за храна, покрај гледањето на притисокот на пареата, квалитетот на пареата и волуменот на пареа на генераторот на пареа за храна, неопходно е да се донесе и специфична проценка врз основа на различните производни процеси.Генераторите на пареа Nobeth постигнаа соработка со пчелни фарми, централни кујни, месни производи итн., подобрувајќи ја ефикасноста на корпоративното производство.

Генераторот на пареа се среќава со традиционалната храна, што ја прави традиционалната храна побезбедна и подобра.Покрај горенаведените прехранбени индустрии, Норбест има соработувано и со производители на храна како што се бонбони и бисквити.Производите што ги произведуваат се вообичаена храна во нашиот секојдневен живот.Генераторите на пареа и помагаат на прехранбената индустрија и го одржуваат квалитетот на нашите животи.Ако сте исто така ангажирани во прехранбената индустрија и сакате да дознаете повеќе за генераторите на пареа, ве молиме дојдете во Nobeth Steam Generator за проверка во секое време.Со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас!

CH_02 (1) CH_03 (1) вовед во компанијата02 партнер02 повеќе површина


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја